Η Social Mind είναι μία εταιρία που δραστηριοποιείται στο χώρο του Digital marketing, με εξειδίκευση στα mobile loyalty applications, της online επικοινωνίας και του web & mobile development. Διαθέτει γραφεία στην Αθήνα και στη Θεσσαλονίκη και απαρτίζεται από άτομα με τεχνολογικό, επικοινωνιακό και δημοσιογραφικό background, γεγονός ιδιαίτερα σημαντικό στην ψηφιακή σας εικόνα.

Αντιλαμβανόμενοι την τάση της αγοράς για υπηρεσίες loyalty, ερευνήσαμε και αναπτύξαμε εξειδικευμένες loyalty εφαρμογές οι οποίες καλύπτουν τις ανάγκες τόσο των καταναλωτών όσο και των επιχειρηματιών.

Στη Social Mind έχουμε την τεχνογνωσία, τα εργαλεία και την εμπειρία να σχεδιάσουμε μία συνολική στρατηγική online επικοινωνίας με ξεκάθαρη στόχευση και μετρήσιμα αποτελέσματα. Πιστεύουμε στην αξία της συνολικής και ενιαίας digital εικόνας μίας επιχείρησης σε όλα τα ψηφιακά μέσα στα οποία έχει παρουσία. Η εικόνα της εταιρείας, καθώς και τα μηνύματα που περνάει, πρέπει να είναι ξεκάθαρη, χωρίς να μπερδεύει το χρήστη, αξιοποιώντας τη δυναμική του κάθε μέσου.

Κάντε μία βόλτα από την ιστοσελίδα μας για να μάθετε περισσότερα!

Η Social Mind μας βοήθησε να προσεγγίσουμε και να κερδίσουμε ένα κοινό στο οποίο ο ανταγωνισμός ήταν πολύ πιο μπροστά.

Χριστόφορος Κ.

Υπεύθυνος Marketing